Einunndalens D-One in a Million – MILLY!

Her er vårt kjære nye håp, Einunndalens D-One in a Million, eller Milly, som vi kaller henne! Hun er virkelig en survivor – eneste valp som berget fra et kull på fem i begynnelsen av juli. Det ble dessverre komplikasjoner under Abby`s fødsel, fordi det viste seg at det lå en død valp og sperret fødselskanalen. Denne hadde vært død lenge og forårsaket at to av de andre valpene var døde av forgiftning. Abby måtte ta hastekeisersnitt, og vår superkyndige og erfarne veterinær, Kathrin Höner, hadde aldri sett en så medtatt livmor. Kathrin kunne ikke garantere at Abby, som hadde mistet svært mye blod, ville overleve påkjenningene. Vi fikk med oss to bittesmå tispevalper hjem og det så lovende ut til å begynne med. Et halvt døgn etter den dramatiske forløsningen var vi på kontroll med Abby og jentene (Milly og Molly). Det var vanskelig å skjønne at Abby kunne være så frisk og uanstrengt allerede, der hun logrende spaserte inn på klinikken. Tilsynelatende så valpene også friske ut, og begge hadde kommet i gang med å die. Det skulle vise seg at den ene valpen, som vi hadde døpt Molly, dessverre hadde fått i seg for mye av det forgiftede stoffet inne i livmoren. Hun begynte å tape vekt og ble svakere og svakere, før hun sovnet inn etter 4 dager. Ikke rart vi kjenner på at Milly er veldig spesiell for oss! Vi måtte jo bare gi henne et ekstraordinært navn! Det er jo også et poeng at navnet sikkert vil gi Hans-Jørgen noen pinlige øyeblikk på opprop på jaktprøver etterhvert……….